Til jouw online training naar “the next level”!

In 10 dagen leer je welke stappen je echt niet mag overslaan bij het ontwikkelen van een online training. Van uitstellen en aanmodderen naar aanpakken! Geef jouw online training een kickstart met deze 10-daagse training. Pak deze voorsprong!

van 59,- excl. btw

Nu tijdelijk voor slechts € 19,- excl. BTW*

Ik zou deze training zeker aanraden aan ondernemers die hun online training zo goed mogelijk willen neerzetten. De training heeft me meer bewust gemaakt van de manieren waarop ik mijn online training kan neerzetten en toegankelijk kan maken voor iedereen. Meerdere elementen waar Kimberley over spreekt had ik nooit eerder over nagedacht om in mijn online training te verwerken. Ze heeft me laten inzien hoe ik mijn online training nóg waardevoller kan maken voor mijn deelnemers.
Myra Hekman
Virtueel Assistent

Herken je dit?

Je kunt natuurlijk zelf blijven aanmodderen. Nog meer gratis weggevers downloaden. Een gratis proefabonnement nemen op een online leeromgeving. Maar dan garandeer ik je dat je volgend jaar nog op precies hetzelfde punt staat: je agenda vol, je online leeromgeving leeg. 

Of je kunt jezelf nu echt een nieuwe stap in jouw bedrijf gunnen. Je aanbod schaalbaar maken, je agenda leger, je klantenbestand voller. Jij bent de expert in jouw vakgebied. Mensen zitten op jouw training te wachten!

Zelf heb ik als onderwijskundige met 10 jaar ervaring in de praktijk geleerd wat werkt en wat niet. Door het ontwikkelen van tientallen online programma’s voor zowel universiteiten, hogescholen en voor ambitieuze ondernemers ken ik de do’s en dont’s en weet ik precies waar je op moet letten. Bespaar jezelf uren Googelen en struggelen en pak het gelijk goed aan. 

Ik ken mijn klanten en ik weet dat het soms verleidelijk kan zijn om ‘het eerst even zelf uit te zoeken’. Je hebt dus twee keuzes: je gaat nog uren zoeken op internet, je gebruikt gratis checklists en je kijkt af bij andere ondernemers. Of je pakt het gelijk goed aan, je investeert in een ervaringsdeskundige en je zet gelijk een unieke high-end training in de markt waarmee jij je onderscheidt van jouw concurrent. 

De training van Kimberley is super duidelijk. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je je online training dusdanig kunt opzetten dat iedereen betrokken wordt bij je training. Of ze klanten nu auditief of visueel ingesteld zijn, of zelfs blind of doof. Je leert verschillende kleine handigheidjes en tips en tricks, die zelfs bij mij als leerkracht af en toe nog een 'aha momentje' opleverden. De leerstof is verdeeld in korte modules, waardoor het je elke dag ongeveer 5 minuutjes tijd kost. Echt fijn om met deze training mijn eigen online academy naar the Next Level te brengen!
Inge Beek
Eigenaar Bijles Aruba

Hoe ziet de 10-daagse training eruit?

10 dagen, 10 video’s + opdrachten 

Maak kennis met microlearning

In een professionele online leeromgeving
Proef hoe een high-end online training eruit ziet en leer hoe jij dit ook kunt creëren

Wat brengt deze 10-daagse training jou?

Na de 10-daagse training weet je precies waar je op moet letten bij het ontwikkelen van jouw online training. Je voorkomt dat je beginnersfouten maakt. Je hebt de eerste stap gezet naar het ontwikkelen van een unieke high-end online training waarmee je je uniek profileert in jouw markt. Je bent enthousiast, je wilt meer en je voelt je echt klaar om nu eindelijk jouw online training, die je al zó lang wilt gaan maken een kickstart te geven!
Ik heb het programma van Kimberley als zeer waardevol ervaren, als startende ondernemer komt er een hoop op je af en dan is het ontzettend fijn dat er een programma zoals dit bestaat. Kimberley heeft me vooral laten nadenken over een hoop zaken die ik als vanzelfsprekend zie en waar ik niet zo snel over na zou denken zoals ondertiteling en de presentaties toegankelijk maken voor een veel groter publiek door het delen van back-end trucs voor de techniek. Concreet ben ik door het programma heel gericht aan de slag gegaan met het toegankelijker maken van mijn eigen programma, ik ben het aan het bekijken door andere ogen waardoor ik er nóg meer waarde aan kan toevoegen.
Jessica van Turnhout
Vitaliteitscoach

Eenmalige investering

van 59,- excl. btw

Nu tijdelijk voor slechts € 19,- excl. BTW*